Sommerleir 2018

Sjekk ut hva som skjer på sommerleir under. Vi sees på leir!

Klikk her for kontaktinfo 

Mental Helse Ungdoms sommerleir! 

 

Mental Helse Ungdom arrangerer sommerleir i 2018! 

For deg mellom 16-30 år. 

Tid: 17-22. juli 2018

Sted: Bjerkely Folkehøyskole

Deltageravgift: 700,- (før 1. juni) 

 

Mer informasjon

Datoene blir fra 17. - 22. juli. Stedet blir som i fjor Bjerkely Folkehøyskole. Deltageravgiften er på kr 700,- om man melder seg på innen 1. juni og 990,- om man melder seg på senere. Dette dekker reise, opphold og mat på leiren. Sommerleiren er for ungdom mellom 16 og 30 år. Informasjon om verksteder blir lagt ut fortløpende etter hvert som de blir bekreftet. Link for valg av verksteder vil sendes ut til påmeldte leirdeltagere i løpet av siste halvdel i mai. 

I løpet av disse seks dagene kommer vi til å ha mange spennende aktiviteter. Det vil bli forskjellige verksteder og sosialt samvær med mange andre hyggelige og interessante ungdommer. Siste kvelden før hjemreise vil det bli duket for en avslutningsforestilling med masse interessant innhold! Leiren vil være en mulighet for deg til å lære noe nytt, prøve nye aktiviteter, slappe av, være sosial og få deg mange nye venner fra hele landet. Vi i Mental Helse Ungdom håper du har lyst til å delta på årets sommerleir og er med på å bidra til at denne uken kan bli sommerens høydepunkt!

Se praktisk informasjon, og regler og vilkår for mer detaljert informasjon om sommerleiren.

Vi har stor pågang av personer som gjerne vil være frivllige. Vi synes det er kjempestas at så mange ønsker å bidra i Mental Helse Ungdom, men det er også litt krevende, fordi vi har begrensede plasser. Ønsker du å være frivillig må du derfor benytte deg av søknadsskjemaet for frivillige. 

 

Sist redigert torsdag, 01 februar 2018 21:21

Sommerleiren er sponset av

 

Kiwanis

KIWANIS er en internasjonal humanitær organisasjon av frivillige som aktivt arbeider for barn og unge..

erl line

 

Kontakt oss

 

 Sommerleiransvarlig

Maja Granli Jensen 

Tlf: 43 53 31 20

Epost: [email protected]